Recension av hörlurar – Philips Fidelio M1BTBL/00

Recension av: Thomas Carl-Erik Jönsson. Då VD för REHIFI.SE, idag VD på AnalyzeProfit.

Sammanfattning:
Mycket prisvärda hörlurar för dig som gillar en tydlig&analytisk diskant och bra tryck i basen, som står ut med att micen kommer fungera bra i flera fall inomhus men dåligt utomhus.

hörlurar - Philips Fidelo m1btDiskant: Ljusare hållet, klart tydlig&transparent. Dock lite väl analytiska för mycket för mina öron. Därav ej högsta betyget av mig på dessa hörlurar. Det betyder inte att de är dåliga för dig. Framförallt de som gillar rock eller är äldre uppskattar vad jag själv tycker är en ”överdriven” diskant.

hörlurar - Philips Fidelo m1bt-1Mellanregister: Philips Fidelio M1BTBL/00 är mycket närvarande och tydliga. Full pott för prisklassen.

Bas: Nära nog full pott på dessa hörlurar. Gillar rejält överdriven bas ung som jag är. Fantastiskt för pengarna, men skulle vilja haft en något tightare bas, men inser att det kommer kostar ett par 1000 lappar till. Tar NetOnNet ”uppbyten” eller har öppet köp så kommer jag nog uppgradera dessa till ett par av Fidelios bättre lurar.

Kvalité: bra. Ingen mekkig konstruktion med touch som jag haft innan, utan riktiga och lättaanvända knappar. I detta fall en smart utvecklad ”snurrplatta” med knapp på. Hur bra som helst.

Dessa hörlurar Köptes då jag fick en ”drog” i form av Philips Fidelio in-ear som var fantastiska. 7-900 spänn, var ett galet klipp för dem i jämförelse med vad de presterar. De hade kunnat kosta både 1 000 och 1 200kr och ändå varit hyfsat prisvärda! Givetvis tog jag drogen till nästa nivå och köpte även dessa lite bättre och dyrare lurar :-)

Lycka till med ditt egna köp.

//Thomas, VD AnalyzeProfit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>